Project omschrijving

Chocolade Tieneruitje – Verjaardagsfeest in Breda

Ook kun je bij Marbon, chocolade events terecht voor een hip en trendy chocolade tieneruitje – verjaardagsfeest. De naam zegt het al: vanaf tiener leeftijd.

Met een groepje vrienden en/of vriendinnen ga je lekker aan de slag met chocolade. Je maakt heerlijke chocolade creaties. In de pauze kun je kijken en luisteren naar het productieproces van boon tot chocolade. Je steekt er nog iets van op ook! Je gaat naar huis met chocolade zoals lollies en bonbons! De jarige giet alleen of samen met de chocolatier een chocolade mal en mag kiezen of er een vulling wordt gemaakt voor  in de bonbon. Bij de lollies werk je bijvoorbeeld met glitter-parels,  kleine marshmallows, caramelblokjes, sprinkels, kokos en noten. Ook maak je nog een klein chocolade bordje met toffe chocolade kunst. Als een echte chocolista! Je zult merken hoe leuk het is om je eigen chocolade te pimpen! In deze workshop werken we met Callebaut melkchocolade. Maar de pannen wit en puur kunnen ook aan.

Wil je je 16e verjaardag vieren, dan bieden wij een aparte chocolade workshop “Sweet Sixteen” aan. Je kunt vanaf de leeftijd van 16 jaar en ouder ook kiezen voor een andere chocolade workshop. Handen uit de mouwen en zelf je eigen vullingen maken; hoe leuk is dat!

Boek je je workshop rondom de feestdagen dan past Marbon de decoraties aan! Dus dan werk je in de sfeer van bijvoorbeeld Valentijn, Carnaval of Pasen.

Praktische informatie:

Groepsgrootte: 6-12 personen binnen. Bij mooi weer is buiten het ontvangst ook mogelijk.
Tijdsduur: Ongeveer 1,5 uur
Wanneer: Op werkdagen overdag.
Prijs: 29,00 euro per persoon.  Op een zaterdag minimaal 8 personen betalenden of minimaal 230 euro.
Locatie: Bavel (Breda)

In de keuken van Marbon wordt gewerkt met (melk)chocolade, noten en lactose.

Chocolade Tieneruitje – Verjaardagsfeest

Ik wil mij aanmelden voor een bonbon- en chocoladeworkshop

Boek nu: