Project omschrijving

Chocolade Proeverijen

Ook zo’n zin in een uitje?!

Chocolade Proeverij in tuin Marbon
Bij mooi weer geven wij Chocolade Proeverijen in de tuin! In de middag of avond met een groepsgrootte van 8 personen. Marielle begeleidt je door de proeverij heen. Mmm…Lol, Proeven, Genieten en Leerzaam. Laat al je zintuigen prikkelen! Bij minder mooi weer wordt er altijd in overleg gekozen voor een nieuwe datum.

De Chocboxen zijn rijkelijk gevuld met cacaobonen, reepjes, bonbons en chocolade. Een houten hamertje zit erbij zodat je de bonen makkelijk kunt openen én als je durft een lint om blind te proeven! Mmm…

Wijn & Chocolade Proeverij in tuin Marbon
Samen met Anne van Vino Moments organiseren we Chocolade & Wijn Proeverijen. Datum op afspraak.

Online Proeverij
Van tevoren ontvang je een ChocBox. Vers gevuld met cacaobonen, Single Origins chocolade, bonbons en repen en meer. We gaan online samen proeven. Chocolatier Marielle begeleidt je door de proeverij heen en neemt je mee op reis. We gaan tijdreizen en doen een paar (ei)landen aan. Marbon maakt er een uniek chocolade feestje van…. Lol, Proeven, Genieten en Leerzaam. Laat al je zintuigen prikkelen! Prijs: Inclusief verzending in NL, chocolade box en begeleiding.

Minimaal 6 personen, maximaal 12 personen. Minimaal 3 weken van tevoren aangeven in verband met vers maakwerk en opsturen.

Een smakelijk uitje met je familie, je vriendengroep, buurtjes, collega’s of vriendinnen.

Chocolade Proeverijen

Ik wil mij aanmelden voor een bonbon- en chocoladeworkshop

Boek nu: