Over Marielle

Na jarenlang in de sales te hebben gewerkt, stapt Marielle in 2009 de wereld binnen van chocolade en is sindsdien gefascineerd door dit boeiende product. Marbon, Chocolade Events is geboren uit een passie voor chocolade én de drive om mensen bij elkaar te brengen door middel van deze luxe lekkernij.

Marielle werkt graag in haar keuken aan unieke proostmomenten op maat met als basis chocolade. Daarnaast werkt ze graag met eetbare bloemen, fruit, noten en eetbaar goud. Feesten voor particulieren, bedrijven. Ook catering bedrijven kunnen haar hulp inschakelen.

Tijdens horeca gastlessen deelt ze graag haar kennis. Enthousiast, met alle zintuigen aan zet. Het liefste in de keuken zodat iedere leerling zelf een chocolade creatie kan maken.

Bij Marbon staan geen machines die continu op temperatuur staan te draaien. Alle chocolade wordt met de hand getempereerd. Een bewuste duurzame keuze. Marielle werkt graag met eetbare bloemen, fruit, kruiden en specerijen.

De ganaches (vullingen) worden dagvers bereid. Marbon werkt met duurzame chocolade ondermeer van Callebaut, CacaoBarry en Chocolatemakers. Chocolate Academy in Nederland en België heeft Marielle diverse cursussen gevolgd.

Wanneer in 2011 Callebaut de 100ste verjaardag van zijn Fijnste Belgische Chocolade viert, mag zij mee op reis naar Ghana. Deze reis biedt Marielle veel inspiratie en was een unieke ervaring.

Deze ervaring neemt zij zeker mee tijdens een workshop op locatie, proeverij of gastles.

“(H)eerlijk genieten en dat proef je!”