Over Marielle

Na jarenlang in de sales te hebben gewerkt, stapt Marielle in 2009 de wereld binnen van chocolade en is sindsdien gefascineerd door dit boeiende product. Marbon chocolade events is geboren uit een passie voor chocolade én de drive om mensen bij elkaar te brengen door middel van deze luxe lekkernij.

Marielle werkt graag in haar keuken aan toffe chocolade proostmomenten op maat. Voor particulieren en bedrijven.

Tijdens horeca gastlessen deelt ze graag haar kennis. Enthousiast, met alle zintuigen aan zet. Het liefste in de keuken zodat iedere leerling zelf een chocolade creatie kan maken.

In het atelier van Marbon staan geen machines die continu op temperatuur staan te draaien. Alle chocolade wordt met de hand getempereerd. Een bewuste duurzame keuze. Marielle werkt graag met eetbare bloemen, kruiden en specerijen.

De ganaches (vullingen) worden dagvers bereid. Marbon werkt met duurzame chocolade ondermeer van Callebaut, CacaoBarry en Chocolatemakers. Chocolate Academy in Nederland en België heeft Marielle diverse cursussen gevolgd.

Wanneer in 2011 Callebaut de 100ste verjaardag van zijn Fijnste Belgische Chocolade viert, mag zij mee op reis naar Ghana. Deze reis biedt Marielle veel inspiratie en was een unieke ervaring.

Deze ervaring neemt zij zeker mee tijdens een workshop op locatie of gastles.

“(H)eerlijk genieten en dat proef je!”