Over Marielle

Na jarenlang in de sales te hebben gewerkt stapt Marielle in 2009 de wereld binnen van chocolade en is sindsdien gefascineerd door dit boeiende product. Marbon chocolade events is geboren uit een passie voor chocolade én de drive om mensen bij elkaar te brengen door middel van deze luxe lekkernij.

Marielle werkt graag in haar keuken aan toffe chocolade opdrachten op maat. In het atelier staan geen machines die continu op temperatuur staan te draaien. Alle chocolade wordt met de hand getempereerd. Een bewuste duurzame keuze. De ganaches (vullingen) worden dagvers bereid. Marbon werkt met duurzame chocolade van Callebaut en CacaoBarry.

In verband met COVID-19 zijn chocolade workshops in het eigen atelier of op locatie niet mogelijk. Het alternatief is een online chocolade proeverij als uitje. Wil je meer weten over het proces van boon tot reep dan is deze proeverij een aanrader. Van tevoren ontvang je een Chocbox vol chocolade, bonbons, repen, bonen en meer. Een ontspannen én smakelijk feestje voor jezelf en een ander.

Marielle is ook als gastdocent (online) inzetbaar waarbij kennisoverdracht op een luchtige manier, plezier en beleving voorop staan.

Bij Chocolate Academy in Nederland en België heeft Marielle diverse cursussen gevolgd. Wanneer in 2011 Callebaut de 100ste verjaardag van zijn Fijnste Belgische Chocolade viert, mag zij mee op reis naar Ghana. Deze reis biedt Marielle veel inspiratie en was een unieke ervaring.

Deze ervaring neemt zij zeker mee tijdens een (online) proeverij,  workshop of gastles.

“(H)eerlijk genieten en dat proef je!”