Chocolade tieneruitje met Limousine2018-03-28T11:03:41+00:00

Project Description

Met de bonbon- en chocolade workshops word je verrast door de lekkerste bonbons.

Chocolade Tieneruitje – Verjaardagsfeest met Limousine in Breda

Wil je je een keer voelen als een echte filmster? Laat je dan samen met je vrienden/vriendinnen ophalen door een privé chauffeur in een witte Limousine.

Tijdens de limousine rit staan non-alcoholische bubbels klaar (1 fles). Na afloop van de chocoladeworkshop brengt deze jullie op de plaats van je volgende bestemming of naar huis. Inclusief frisdrank. Bij Marbon zorgen wij voor een onvergetelijk uitje met een echte VIP-ervaring.

Bij Marbon ga je lekker aan de slag met chocolade. Je maakt heerlijke chocolade creaties. In de pauze kun je kijken en luisteren naar het productieproces van boon tot chocolade. Je steekt er nog iets van op ook!

Je gaat naar huis met een eigengemaakte chocolade schaal in melk of puur die gevuld is met heerlijke chocolade lollies en bonbons! Ook maak je een kleine chocolade pizza. De jarige giet een chocolade mal en mag kiezen of er een vulling wordt gemaakt in de bonbon.

Bij de lollies werk je bijvoorbeeld met glitter-parels, rode chocolade hartjes en kleine marshmallows. Je zult zien hoe leuk het is om je eigen chocolade te pimpen!

Heb je de workshop voor volwassenen gezien en heb je de leeftijd vanaf 16 jaar? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een andere chocolade workshop. Handen uit de mouwen en je eigen vullingen maken; hoe leuk is dat!

Boek je je workshop rondom de feestdagen dan past Marbon de decoraties aan! Dus dan werk je  in de sfeer van bijvoorbeeld Valentijn, Carnaval of Pasen.

Praktische informatie:

Groepsgrootte: 8 tieners

Tijdsduur workshop: Ongeveer 1,5 uur

Limousine rit: 2 x 30 minuten

De limousine kan worden ingezet in Tilburg, Breda, Oisterwijk, Etten-Leur, Oosterhout, Waalwijk, Raamsdonksveer en de meeste dorpen binnen dit gebied.

Prijs: 55,00 euro per persoon

Locatie workshop: Bavel (Breda)

In de keuken van Marbon wordt gewerkt met (melk)chocolade, noten en lactose.

Ik wil mij aanmelden voor een bonbon- en chocoladeworkshop

Boek nu: