Project omschrijving

Chocolade opdracht – bonbons op maat

Horeca en events

Voor je horeca gelegenheid, jullie bruiloft, een jubileum, je verjaardag, een (tuin)feest, je receptie, je bedrijfsfeest etcetera etcetera.

Speciale chocolade

Marbon maakt graag verfijnde chocolade in opdracht. Marielle zet zich elke dag in om van iedere bonbon of chocolade creatie een special te maken. Of het nu gaat om toffe, zinnenprikkelende bonbons, chocolade toppings, chocolade bij of in een cocktail of andere drank, uniek zal het zijn. Iedere chocolade creatie wordt ambachtelijk gemaakt en gaat niet de deur uit voordat deze perfect is. Alle zintuigen aan zet.

Ambacht in de keuken

Marielle werkt niet met grote of dure apparatuur; alles wordt volledig handgemaakt.
Er wordt gewerkt met duurzaam geteelde cacao en voor de ganaches (vullingen) worden natuurlijke producten gekozen zoals fruit, noten, honing en kruiden, om zo de meest bijzondere combinaties te creëren. Je proeft het verschil. De chocolade is vers en de vullingen worden gekookt zonder toevoeging van onnatuurlijke suikers.
Marielle is dan ook van mening dat dit niet nodig is, tenzij je een bonbon wilt die lang houdbaar is. En dat wil je toch niet?

Prijzen op aanvraag.

Ik wil mij aanmelden voor een bonbon- en chocoladeworkshop

Boek nu: