Bonbon – en chocolade workshop volwassenen met Limousine2018-03-27T16:58:50+00:00

Project Description

Bonbon – en chocolade workshop in Breda met Limousine

Bij Marbon zorgen wij voor een onvergetelijk uitje met een echte VIP-ervaring. Wil je je een keer voelen als een echte filmster?

Laat je dan ophalen door een privé chauffeur in een witte Lincoln Limousine die jou en je vriendinnen naar Marbon in Breda (Bavel) brengt. Na afloop van onze chocoladeworkshop brengt de chauffeur jullie naar je volgende bestemming* of naar huis. Natuurlijk inclusief heerlijke Bubbels (1 fles bubbels met of zonder alchohol).

Met de bonbon- en chocolade workshop word je verrast door de lekkerste bonbons. De workshop voor volwassenen begint met een smakelijk ontvangst (koffie, thee en bonbons) en een proeverij van de smaken chocolade waarmee je gaat werken. Er is tijd om vragen te stellen en meer te weten te komen over het productieproces van boon tot chocolade. Je gaat vervolgens (twee aan twee) aan de slag met het vullen van de chocolademallen en het maken van de ganaches (vullingen). Je gaat naar huis met een heerlijk gevulde luxe bonbondoos, die je zelf hebt gemaakt.

Praktische informatie:

Groepsgrootte: 8 personen
Tijdsduur workshop: Ongeveer 2 uur
Limousine rit: 2 x 30 minuten *De limousine kan worden ingezet in Tilburg, Breda, Oisterwijk, Etten-Leur, Oosterhout, Waalwijk, Raamsdonksveer en de meeste dorpen binnen dit gebied.

Prijs: 80,00 euro per persoon Locatie: Bavel (Breda)
Bij elke aanvraag ontvangt u van Marbon de algemene voorwaarden van de haal- en brengservice.
Aanmelden per groep

In de keuken van Marbon wordt gewerkt met (melk)chocolade, noten en lactose!

Ik wil mij aanmelden voor een bonbon- en chocoladeworkshop

Boek nu: