Bloemen & Chocolade

Misschien heb je het al gehoord of gelezen, maar Marbon gaat op dit moment in kleinere vorm verder. Het workshop-atelier gaat dicht in verband met een verhuizing. Waar deuren sluiten, gaan nieuwe deuren open. Daar proosten we op!

Marbon blijft de proostmomenten verzorgen.

Het proostmoment is een geweldig moment om de liefde, de vriendschappen te vieren of zoals nu om een mooie periode af te sluiten…

Marbon werkt samen met de horeca op locatie. Wij maken het glas op.

Het champagne glas houd je dan vast in je rechterhand, aan de steel of aan de voet van het glas.

Marbon zorgt voor een chocolade topping met een mix (in overleg) van eetbare bloemen.

De topping van chocolade maakt Marielle met de hand. Deze kan in puur, wit of melkchocolade of in kleur worden besteld. De topping kan zelfs in een fluwelen look worden gemaakt.

De eetbare bloemen* worden speciaal gekweekt. Ze zijn kleurrijk en smaakvol en worden met zorg voor Marbon uitgezocht. Wat dacht je van roze appelbloesem welke smaakt naar Granny Smith!

Ieder seizoen heeft zo haar bloemen.

Op een bedje van chocolade komt de bloem. Uniek én lekker. We noemen het ook de chocolade topping of de chocolade tapa (vertaling: deksel).

Cheers !