Op locatie

Met oog voor detail, liefde voor het horeca vak en passie voor chocolade zet Marielle zich volledig in om elk event tot een smaakmakend succes te maken.

Evenement

Tijdens een evenement deelt Marielle haar passie voor en kennis over het chocolade product. Van hoe maak je nu die knapperige chocolade met glans? En hoe proef je nu wat goede chocolade is? Ook het zelf maken van bonbons behoort tot de mogelijkheden wanneer de ruimte daarvoor geschikt is.

Gastdocent

Marielle is ook inzetbaar als gastdocent bij een horeca-opleiding. Zij vindt het super om leerlingen een stukje van het chocoladevak bij te brengen en om ze mee te nemen in “out of the box” denken. Even uit de schoolbanken, handen uit de mouwen en alle zintuigen aan zet want leren doe je zeker ook in de praktijk.

Horeca

Wil je een keer dat Marbon meekijkt naar het totaalplaatje van je eigen onderneming, aarzel dan niet en maak een afspraak. Het creëren van optimaal gastbewustzijn bij je personeel is namelijk een groot goed.

LEES VERDER
“Proef het verschil en geniet”

Je wilt je gasten een unieke ervaring meegeven en je wilt dat de mond-tot-mond reclame goed is, want dat zorgt voor terugkerende gasten én nieuwe gasten. Er zijn altijd wel verbeterpunten. Het is goed om dit eens door een buitenstaander te laten bekijken. Een die wél meldt wat er anders kan. Maar ook een die je aangeeft hóe het dan anders kan. Wil je dat Marbon hierin meekijkt en meedenkt, maak dan een afspraak.

NEEM CONTACT MET ME OP
“Give as a gift”

Welke bedrijven gingen voor:

  • Luxury Fair in Amsterdam
    Verzorgen van bonbons bij de koffie tijdens de Luxury Ladies Lunch

  • Outdoor Brabant in Breda, Internationaal Paarden evenement
    Chocoladeworkshops voor gasten van de Rabobank

  • De Rooi Pannen in Breda, MBO Horeca, eerstejaars leerlingen
    Gastdocent: kennis delen en werken met leerlingen in de keuken. Alle zintuigen zijn aan zet

  • PricewaterhouseCoopers Eindhoven
    Studenten bij Marbon op uitnodiging van PwC voor een chocolade activiteit

  • Zintri Zorggroep Nederland
    Jaarlijkse chocolade uitjes bij Marbon van jong tot ouder 

  • Hotel Nassau Breda, gevestigd in een voormalig klooster; nu een luxueus lifestyle hotel/Restaurant Liefdegesticht
    Met een knipoog naar het verleden handgemaakte chocolade hosties met peper en opdruk “nothing to confess”

  • Open Monumentedag in De Faam, Breda
    Een dag van cacao. Uitleg aan bezoekers over Kwatta én de samenwerking. Een groot schilderij met de handgemaakt voor een goed doel.  Op het schilderij stond ondermeer een grote afbeelding van een poster van Kwatta toentertijd. Ook het snoepgoed van De Faam is voor die dag nagemaakt door Marbon in chocolade.