Bruiloft

Enkele tips voor jullie trouwdag van NU:

Denk aan kleine taartjes of aan leuke Sweet Moment boxjes vol zoete lekkerijen van Marbon. Ook kun je meer aandacht besteden aan bijvoorbeeld jullie fotoshoot. Chocolade is een mooi product om toffe foto’s mee te maken.
Marbon maakt het graag voor jullie.

SWEET MOMENTS

Mix & Match Sweettable
Naast een trouwtaart kunnen jullie je gasten ook verblijden met bonbons en chocolade creaties: een Mix & Match aan sweets. Hoe gaaf is dat. Voor ieder wat wils!

Smakelijke creaties van chocolade voor de kleintjes, chocolade rondom of op de (chocolade)taart of taartjes. Marbon werkt samen met ambachtelijke taartenmakers. Dus de chocolade en bruidstaart wordt op elkaar afgestemd.

Chocolade Proostmoment
Dit is een gaaf moment om je daggasten te bedanken en samen te proosten. De met de handgemaakte chocolade toppings worden geserveerd op de champagneglazen. Proost! Op de liefde en alle vriendschappen.

Thank You
Voor jullie gasten maakt Marbon graag unieke en smaakvolle bonbons (smaken zoals: pistache, framboos, passievrucht en kruiden of een eigen wens van smaken). Marbon verpakt de chocolaatjes, in bijvoorbeeld toffe boxjes. Logo chocolade is ook mogelijk. Bijvoorbeeld een unieke tekst of foto op witte chocolade.

Chocolade Trouwboeket
Marbon maakt graag voor jou een Trouwboeket. Ik zie je denken.. Van CHOCOLADE? Jaaa, hoe tof! Aan de hand van jullie wens maak ik een boeket van chocolade. Het staat ontzettend mooi op de foto’s en na de dag heb je nog een heerlijk aandenken.

De bloem van chocolade kun je namelijk langer bewaren dan een origineel trouwboeket.

Geef je creatieve ideeën door aan Marbon zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen.

Fotocredit Lepeltjes: Love by Loes Photography

Fotocredit Chocolade Topping: Created by Syl

Fotocredit Trouwboeket: Kim Roxs Fotografie

Fotocredit Thank You boxjes en Chocolade toppings:
RocknRawPhotography.

“Samen genieten van jullie trouwdag”