Algemene Voorwaarden

Aansprakelijkheid

Let op:
Aankondiging prijswijziging:
Vanaf januari 2023 zal er gewerkt worden met een volledig nieuwe prijslijst. Helaas wordt alles duurder en zo ook bij Marbon.
Marbon is niet aansprakelijk nog verantwoordelijk voor enig letsel en ongevallen, danwel voor (de gevolgen van) allergische reacties als gevolg van het werken met en consumeren van chocolade en overige ingredienten.
Zodra de bevestiging voor een workshop is ontvangen, houdt dit tevens en onlosmakelijk ook een akkoord in over de voorwaarden. Dit akkoord geldt voor alle gasten (deelnemers) in een groep. Dit geldt ook voor bestellingen van chocolade.

Workshops

De workshop is definitief geboekt indien aanvrager een bevestiging van Marbon per e-mail heeft ontvangen. Marbon vraagt vooraf een aanbetaling. De aanbetaling wordt ook in de bevestiging genoemd.
Bij aanmelding voor een workshop korter dan 1 week voor de geplande datum van de workshop, is – in verband met de korte voorbereidingstijd – het bedrag een vastgesteld bedrag en is geen restitutie mogelijk (ongeacht het aantal deelnemers waarvoor de annulering geldt).
Bij annulering korter dan 1 week voor de geplande workshop datum, is restitutie niet mogelijk (wederom ongeacht het aantal deelnemers waarvoor de annulering geldt).
Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de workshop geldt een restitutie van 50% over de prijs van een workshop.

Let op: Gezondheid gaat voorop. Voor iedereen. Liever safe than sorry. Bij griep, verhoging of twijfel in verband met Covid-19 wordt een nieuwe datum gekozen. Altijd overleg mogelijk.

Een workshop in het weekend: Hiervoor geldt een meerprijs van 25 euro bovenop de reguliere prijzen.

Mocht Marbon onverhoopt en om welke reden dan ook een reeds geplande workshop niet kunnen uitvoeren, dan wordt in overleg gezocht naar een andere datum. Indien de buitentemperatuur hoger is dan 25 graden dan kan de workshop niet doorgaan en wordt er in overleg een nieuwe datum ingepland. In de keuken zijn schorten, petjes, handschoenen aanwezig. Gedurende een workshop werkt men aan een hoge tafel. Geen stoelen aanwezig.

Bestelling chocolade

Iedere bestelling wordt dagvers gemaakt.  Het ophalen van chocolade kan altijd na contact. Aanbetaling 50 procent bij bevestiging opdracht. Betaling van het volledige bedrag vóór levering van het chocolade product. Prijzen genoemd zijn exclusief BTW 9% en op factuur.

Weersomstandigheden

Boven de 20 graden wordt er geen chocolade verzonden. Deze wordt dan pas verzonden bij gunstiger weer.

Annuleringen

Wanneer de bestelling is geplaatst en betaald, kan deze niet meer worden geannuleerd.

Factuur

Opdracht op factuur is exclusief 9% BTW.

Retour

Om voedselveiligheids- en hygiënische redenen kunnen de producten niet worden geretourneerd.

Allergie

In de keuken van Marbon wordt gewerkt met lactose, noten, pinda’s, (melk)chocolade en gluten.
Mocht u of een andere deelnemer hiervoor een allergische aanleg hebben, dan dient dit altijd vooraf bekend te worden gemaakt aan Marbon. Indien er sprake is van een andere voedselallergie dan dit ook graag melden voor deelname aan een workshop of event. Wanneer Marbon chocolade levert aan horeca en events kan Marbon nooit aansprakelijk gesteld worden voor enig gezondheidsrisico van de klanten van haar afnemers. Dit geldt ook voor alle chocolade aankopen voor jezelf of een ander.