Algemene Voorwaarden

Aansprakelijkheid

Marbon is niet aansprakelijk nog verantwoordelijk voor enig letsel en ongevallen, danwel voor (de gevolgen van) allergische reacties als gevolg van het werken met en consumeren van chocolade en overige ingredienten.
Zodra de bevestiging voor een workshop is ontvangen, houdt dit tevens en onlosmakelijk ook een akkoord in over de voorwaarden. Dit akkoord geldt voor alle gasten (deelnemers) in een groep.

Workshops

Marbon hanteert de richtlijnen van het RIVM. De workshop is definitief geboekt indien aanvrager een bevestiging van Marbon per e-mail heeft ontvangen. Marbon vraagt vooraf een aanbetaling. De aanbetaling wordt ook in de bevestiging genoemd.
Bij aanmelding voor een workshop korter dan 1 week voor de geplande datum van de workshop, is – in verband met de korte voorbereidingstijd – het bedrag een vastgesteld bedrag en is geen restitutie mogelijk (ongeacht het aantal deelnemers waarvoor de annulering geldt).
Bij annulering korter dan 1 week voor de geplande workshop datum, is restitutie niet mogelijk (wederom ongeacht het aantal deelnemers waarvoor de annulering geldt).
Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de workshop geldt een restitutie van 50% over de prijs van een workshop.

Let op: Gezondheid gaat voorop. Voor iedereen. Liever safe than sorry. Bij griep of verhoging wordt een nieuwe datum gekozen. Altijd overleg mogelijk.

Marbon

Mocht Marbon onverhoopt en om welke reden dan ook een reeds geplande workshop niet kunnen uitvoeren, dan wordt in overleg gezocht naar een andere datum. Indien de buitentemperatuur hoger is dan 25 graden dan kan de workshop niet doorgaan en wordt er in overleg een nieuwe datum ingepland. In de keuken zijn schorten, petjes, handschoenen en mondkapjes aanwezig. Gedurende een workshop werkt men aan een hoge tafel. Geen stoelen aanwezig.

Allergie

In de keuken van Marbon wordt gewerkt met lactose, noten en (melk)chocolade.
Mocht u of een andere deelnemer hiervoor een allergische aanleg hebben, dan dient dit altijd vooraf bekend te worden gemaakt aan Marbon. Indien er sprake is van een andere voedselallergie dan dit ook graag melden voor deelname aan een workshop of event. Wanneer Marbon chocolade levert aan horeca en events kan Marbon nooit aansprakelijk gesteld worden voor enig gezondheidsrisico van de klanten van haar afnemers.