Algemene Voorwaarden

Aansprakelijkheid

Marbon is niet aansprakelijk nog verantwoordelijk voor enig letsel en ongevallen, danwel voor (de gevolgen van) allergische reacties als gevolg van het werken met en consumeren van chocolade en alle overige ingredienten en toppings.
Zodra de bevestiging voor een workshop is ontvangen, houdt dit tevens en onlosmakelijk ook een akkoord in over de voorwaarden. Dit akkoord geldt voor alle gasten (deelnemers) in een groep. Dit geldt ook voor bestellingen van chocolade.

Workshops

De workshop is definitief geboekt indien aanvrager een bevestiging van Marbon per e-mail heeft ontvangen. Marbon vraagt vooraf een aanbetaling. De aanbetaling wordt ook in de bevestiging genoemd.
Bij aanmelding voor een workshop korter dan 1 week voor de geplande datum van de workshop, is – in verband met de korte voorbereidingstijd – het bedrag een vastgesteld bedrag en is geen restitutie mogelijk (ongeacht het aantal deelnemers waarvoor de annulering geldt).
Bij annulering korter dan 1 week voor de geplande workshop datum, is restitutie niet mogelijk (wederom ongeacht het aantal deelnemers waarvoor de annulering geldt).
Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de workshop geldt een restitutie van 50% over de prijs van een workshop.

Mocht Marbon onverhoopt en om welke reden dan ook een reeds geplande workshop niet kunnen uitvoeren, dan wordt in overleg gezocht naar een andere datum. Indien de buitentemperatuur hoger is dan 25 graden dan kan de workshop niet doorgaan en wordt er in overleg een nieuwe datum ingepland. In de keuken zijn schorten, petjes, handschoenen aanwezig. Gedurende een workshop werkt men aan een hoge tafel. Geen stoelen aanwezig. De locatie zorgt voor airconditioning en een grote schone lege koelkast en diepvries.

Bestelling chocolade

Iedere bestelling wordt dagvers gemaakt. Het ophalen van chocolade kan altijd na contact. Aanbetaling 50 procent bij bevestiging opdracht. Betaling van het volledige bedrag vóór levering van het chocolade product.

Weer en temperaturen

Marbon zal er alles aan doen om te leveren bij extreem weer. Maar het kan zijn dat moet worden uitgeweken naar het leveren van de bestelling in de avond vóór aanvang (trouw)event. Dit in overleg met klant en locatie. Deze reiskosten en gemaakte uren komen als extra op de factuur. Marbon neemt hoogzomer geen opdrachten aan met een reistijd langer dan een uur enkele reis.

Annuleringen

Wanneer de bestelling is geplaatst en betaald, kan deze niet meer worden geannuleerd.

Factuur

Opdracht op factuur.

Retour

Om voedselveiligheids- en hygiënische redenen kunnen de producten niet worden geretourneerd.

Allergie

In de keuken van Marbon wordt gewerkt met lactose, fruit, honing, noten, pinda’s, (melk)chocolade, eetbare bloemen en gluten.
Mocht u of een andere deelnemer hiervoor een allergische aanleg hebben, dan dient dit altijd vooraf bekend te worden gemaakt aan Marbon. Indien er sprake is van een andere voedselallergie dan dit ook graag melden voor deelname aan een workshop of event. Wanneer Marbon chocolade levert aan horeca en events kan Marbon nooit aansprakelijk gesteld worden voor enig gezondheidsrisico van de klanten van haar afnemers. Dit geldt ook voor alle chocolade aankopen voor jezelf of een ander.